JULES VERNE KERSTMENU 2018

Tataki van tonijn, tartaar van zalm, gegrilde tijgergarnaal, forelkaviaar,
zoetzuur van wortel en wasabi-creme

of

Rosbief van ree met gemarineerde sjalotjes, eendenleverkrullen, gebakken paddenstoelen
en een truffel-mosterddressing

*****

Wildbouillon met oesterzwammen en kruidencroutons

*****

Zeebaarsfilet met tomatenrisotto, peultjes en witte wijnsaus

of

Gebakken eendenborst met kumquats, witlof en een sinaasappel-tijmjus

*****

Zeewolffilet ingerold met spek, pastinaakpuree, haricot verts, geglaceerde bospeen
en een zachte mosterd beurre blanc

of

Duo van hert en wildzwijn met stoofpeer, spruitenpuree, taartje van zoete aardappel
en een saus van cranberries

*****

Trio van chocolade
Warm chocoladetaartje, witte chocolademousse en chocolade-ijs met bosvruchtencompote

of

Kaasplankje met 4 Europese kaassoorten, noten-vijgentoast en appelstroop

*****

Prijs 5 gangen keuze menu €47,50

Wij zijn eerste kerstdag open vanaf 16.00 uur.

Eventuele aanpassingen in het menu en of dieetwensen
zijn uiteraard bespreekbaar.

 

Heeft u zin in een heerlijke avond?

Reserveer hier