Dinerkaart

Dinerkaart

    • Om mee te beginnen

    • Broodplankje

      3,75

      met diverse tapenade's

    • Rundercarpaccio

      10,50

      Old Amsterdam kaas, pijnboompitten, mosterddressing, kaaskletskop

      +Eendenleverkrullen €4,00

    • Vega salade

      8,75

      Cous cous, rozijnen, feta kaas, dadels, munt, gegrilde aubergine, kruidensaus

    • Rode bieten

      9,00

      carpaccio geitenkaas, rucola, perzik, balsamico olijfolie vinaigrette

    • Champignons

      8,00

      Gefrituurd in bok bier beslag, met cocktailsaus en truffel mayonaise

    • Sushi & Sashimi

      11,00

      Sashimi van zalm, shrimp roll met sesam, soja en gember, wasabi, mayonaise

    • Charcuterie plankje

      9,75

      Spinata Romana, Parmaham, Pastrami, eenden rilette, getoast brood, zoetzuur van zilverui en krentjes

    • Coquille en gamba

      12,00

      krokant spekje, chioggia biet, zoetzuur van wortel, milde peperolie

    • Romige pompensoep

      7,00

      met kaasstengel

    • Pomodorisoep

      7,00

      met basilicum pesto

    • Maaltijdsalades

    • Lucullus

      16,75

      Roergebakken gamba’s, ossenhaaspuntjes, roze garnaaltjes, Thaise dressing

    • Carpaccio

      13,75

      Old Amsterdam kaas, pijnboompitten, mosterddressing, kaaskletskop

    • Verrassingsmenu

      Laat u verrassen door onze keuken brigade

    • 3 gangen chefsmenu

      29,50
    • 4 gangen chefsmenu

      34,50
    • 5 gangen chefsmenu

      39,50
    • 6 gangen chefsmenu

      44,50
    • Hoofdgerechten

    • Tonijnfilet

      23,50

      Rood gegrild, tagliatelle, paksoi, teriyaki vinaigrette

    • Rib eye

      23,50

      Black angus 250 gr. met rösti van zoete aardappel en cajunboter

    • Rundersteak

      19,75

      Gegrild, gebakken champignons, rode ui, spek knoflookjus

    • Saté

      18,25

      Gemarineerde kip, gefrituurde uitjes, taugé, atjar, kroepoek

    • Entrecote

      21,75

      Gerookt en gegrild met gepofte rode paprika en knoflook kruidenboter

    • Zalmfilet

      18,50

      Groene asperges, haricot verts, salsa van tomaat en rode ui

    • Catch of the day

      .....
    • Eendenborstfilet

      19,50

      Gekarameliseerde appel en calvados saus

    • Slibtongen

      17,75

      Gebakken in roomboter, remoulade saus

    • Heilbotfilet

      23,50

      Geglaceerde bospeen, peultjes, knoflook kappertjes saus

    • Vispalet

      25,50

      Combinatie van vis, schaal en schelpdieren

    • Voor erbij

      Franse frietjes €2,75

      Roseval aardappeltjes €3,50

      Frisse salade €2,00

    • Voor erna

    • Warm chocoladetaartje

      7,50

      met vanille saus en straciatella ijs

    • Tiramisu

      7,00

      van bosvruchten en huisgemaakt kletskopje

    • Crème Brullee

      7,00

      met Amaretto

    • Dame Blanche

      6,50

      vanille ijs, chocoladesaus en bananenchips

    • Kaasplankje

      7,50

      met 3 Europese kaassoorten, noten vijgen toast en Appelstroop

    • Kaasplankje

      11,50

      met 5 Europese kaassoorten, noten vijgen toast en Appelstroop

    • Voor de liefhebbers hebben wij verschillende soorten port en dessert wijnen in huis