Dinerkaart

Dinerkaart

    • Voorgerechten

    • Broodplankje

      5,25

      Diverse tapenades

    • Rundercarpaccio

      11,50

      Old Amsterdam kaas | pittenmix | mosterddressing

    • Vitello Tonnato

      10,75

      Gefrituurde kappertjes | tonijn mayonaise | roze peper

    • Tonijncarpaccio

      13,50

      Komkommer | dille | wasabi crème | wakame | sojasaus | sesamzaad | bietenscheuten

    • Rode bieten mousse

      9,25

      Doperwtenpuree | gekarameliseerde pecannoten | geitenkaas mousse

    • Hele gamba’s (3 stuks)

      11,75

      Paksoi | taugé | lente-ui | knoflookolie

    • Parel couscous

      9,50

      Zoete aardappel | noten | tzatziki | veldsla | granaatappelpitten

    • Graved lax

      12,25

      Zalm | foreleitjes | bieten mayonaise | limoen crème

    • Pomodori soep

      6,75

      Met pesto

    • Tom Ka Kai soep

      7,50

      Pulled chicken | paksoi | bosui

    • Vegetarische hoofdgerechten

    • Gevulde burrito

      18,50

      Vegetarisch gehakt | bonenmix | mais | rode ui | guacamole | tomatensalsa

    • Groentelasagne

      18,50

      Broccoli | paprika | courgette | aubergine | tomaat basilicumsaus

    • Maaltijdsalades

    • Carpaccio

      14,75

      Old Amsterdam kaas | pittenmix | mosterddressing

    • Lucullus

      17,25

      Thaise dressing | ossenhaaspuntjes | gamba’s | roze garnaaltjes

    • Verrassingsmenu

      Laat u verrassen door onze keukenbrigade

    • 3 gangen chefsmenu

      30,00
    • 4 gangen chefsmenu

      37,50
    • 5 gangen chefsmenu

      45,00
    • 6 gangen chefsmenu

      52,50
    • Voor de Kinderen

    • Voor de kleintjes hebben wij in overleg met een van onze collega’s genoeg te bieden, kortom voor ieder wat wils.

    • Hoofdgerechten

    • Saté

      19,75

      Gemarineerde kippendij | gefrituurde uitjes | atjar | kroepoek

    • Gegrilde Rundersteak

      21,50

      Ratatouille | peperroomsaus

    • Zalmfilet

      23,50

      Spinazie taartje | dille citroen vinaigrette

    • Jules Verne Burger

      18,75

      Augurk | tomaat | rode ui | champignons | gebakken ei

    • Penne Arrabiata

      22,75

      Ossenhaaspuntjes | bosui | tomatensaus

    • Makreelfilet

      19,75

      Rösti van zoete aardappel | licht pikante sambal ketjap saus

    • Kabeljauwfilet

      23,50

      Zeekraal | tomaat kappertjessaus

    • Dry aged vlees

    • Bij dry ageing wordt vlees voor langere tijd – variërend van 21 tot 120 dagen – bewaard in een ruimte waar de luchtvochtigheid, luchtcirculatie en temperatuur streng worden gecontroleerd. Bij ons kunt u dit proces zien in onze dry aged kast. Tijdens het rijpingsproces verdampt het vocht uit het vlees, waardoor het een geconcentreerde smaak krijgt. Ook wordt het spierweefsel langzaam afgebroken door de van nature aanwezige enzymen in het vlees. Dit maakt dit speciale vlees zo lekker mals.

    • Runder entrecote

      31,75

      +/- 400 gram

    • Runder ribeye

      36,50

      +/- 300 gram

    • Tomahawk - om te delen

      87,50

      +/- 1.100 gram

    • Onze dry aged vlees wordt geserveerd met gepofte tros tomaten, gegrilde groentes, kruidenboter, chimichurri en huisgemaakte friet.

    • Bijgerechten

    • Huisgemaakte frieten

      4,00
    • Franse frietjes

      3,50
    • Frisse salade

      2,50
    • Desserts

    • Dame blanche

      7,00

      Vanille-ijs | chocoladesaus

    • Oreo tiramisu

      8,75

      Baileys | vanille-ijs

    • Tartelinni van lemon curd

      7,75

      Vanille crème | rood fruit coulis

    • Milkshake van fruit

      8,00

      Slagroom | fruit | chocolade garnituur

    • Kaasplankje

      8,50

      3 Europese kaassoorten | vijgen-noten brood | appelstroop

    • Kaasplankje

      13,50

      5 Europese kaassoorten | vijgen-noten brood | appelstroop

    • Voor de liefhebbers hebben wij verschillende soorten port en dessert wijnen in huis

x