Dinerkaart
Dinerkaart
Voorgerechten
Broodplankje
7,50met diverse tapenades
Salade Gerookte Makreel
10,75spinazie | krieltjes | appel | wortel | citroen-dille dressing
Vitello Tonato
11,50paddenstoelen | Parmezaanse kaas | uienchutney | mosterddressing
Dungesneden Eendenborst
12,50groene asperge | vijgen | mangochutney
Carpaccio van Ossenhaas
15,50Parmezaanse kaas | pittenmix | truffelmayonaise
Gebakken Coquilles
16,50doperwtenpuree | krokante spek | kreeftensaus |
Caprese taartje
10,50gegrilde pompoen | noten | feta | paddenstoelen | kruidenolie
Champignons
8,50truffelmayonaise
Soepen
Onze soepen worden geserveerd met stokbrood, aioli en roomboter
Pomodori Soep
7,50pesto
Paprika Soep
7,50crème fraîche
Soep van het maandmenu
7,50
Jules Verne Salades
Onderstaande gerechten worden geserveerd met brood, aioli & boter.
Onze salades worden geserveerd met brood, aioli en roomboter
Ceasar
16,75gebakken kippendijen | spek | ui | Parmezaanse kaas | ei | croutons | Ceasar dressing
Lucullus
19,75Thaise dressing | ossenhaaspuntjes | gamba’s | roze garnaaltjes
Carpaccio
19,75ossenhaas carpaccio | Parmezaanse kaas | pittenmix | truffelmayonaise
Bijgerechten
Huisgemaakte Friet
5,75Franse frietjes
4,75Frisse salade
4,25
Verrassingsmenu
Laat u verrassen door onze keukenbrigade
3 gangen chefsmenu
36,004 gangen chefsmenu
44,005 gangen chefsmenu
52,506 gangen chefsmenu
57,00
Voor de Kinderen
Voor de kleintjes hebben wij in overleg met een van onze collega’s genoeg te bieden, kortom voor ieder wat wils.
Hoofdgerechten
Saté van Kip
19,25gefrituurde uitjes | Atjar | kroepoek | satésaus
Jules Verne Burger
20,50cheddar kaas | spek | uienchutney | Franse friet
Rundersteak (200 gram)
22,50gorgonzola saus
Kalfs Ribeye
24,75zoete aardappeltaartje | kalfsjus
Mixed Grill
27,50kruidenboter | gegrilde groenten
Tournedos (220 gram)
27,50aardappeltaartje | haricot verts | rode wijnsaus
Lamsrack
32,50groene asperges | kruidenkorst | tijmjus
Zalmfilet
20,50spaghetti | spinazie roomsaus
Kabeljauwfilet
19,50zeekraal | gepofte tomaatjes | saffraansaus
Hele Dorade
22,50dille | citroen | knoflookolie
Proeverij van vis
28,25verrassing van de chef
Vegetarische hoofdgerechten
Risotto
18,50tomaat | rode ui | basilicum | gegrilde groenten | Parmazaanse kaas | rucola | olijfolie
Frittata
16,50rode biet | broccoli | tomaat | rode ui | paprikasaus
Spaghetti
16,50geitenkaas | spinazie | cherry tomaat | walnoten | pesto roomsaus
Desserts
Dame Blanche
8,25vanille-ijs | slagroom | chocoladesaus
Nougat Parfait
7,50knettersuiker | kaneelcrème | vers rood fruit
Chocolade-Karamel Cheesecake
7,50witte chocolademousse | frambozen | karamelsaus
Frambozen Bavarois
7,50notencrumble | vanillecrème | couilis | frambozen
Tiramisu
8,50amaretto | cacao
Kaasplankje
9,253 Europese kaassoorten | vijgen-notenbrood | appelstroop
Kaasplankje
14,755 Europese kaassoorten | vijgen-notenbrood | appelstroop