Dinerkaart

Dinerkaart

    • Voorgerechten

    • Broodplankje

      7,50

      met diverse tapenades

    • Salade Gerookte Makreel

      10,75

      spinazie | krieltjes | appel | wortel | citroen-dille dressing

    • Vitello Tonato

      11,50

      paddenstoelen | Parmezaanse kaas | uienchutney | mosterddressing

    • Dungesneden Eendenborst

      12,50

      groene asperge | vijgen | mangochutney

    • Carpaccio van Ossenhaas

      15,50

      Parmezaanse kaas | pittenmix | truffelmayonaise

    • Gebakken Coquilles

      16,50

      doperwtenpuree | krokante spek | kreeftensaus |

    • Caprese taartje

      10,50

      gegrilde pompoen | noten | feta | paddenstoelen | kruidenolie

    • Champignons

      8,50

      truffelmayonaise

    • Soepen

    • Onze soepen worden geserveerd met stokbrood, aioli en roomboter

    • Pomodori Soep

      7,50

      pesto

    • Paprika Soep

      7,50

      crème fraîche

    • Soep van het maandmenu

      7,50
    • Jules Verne Salades

      Onderstaande gerechten worden geserveerd met brood, aioli & boter.

    • Onze salades worden geserveerd met brood, aioli en roomboter

    • Ceasar

      16,75

      gebakken kippendijen | spek | ui | Parmezaanse kaas | ei | croutons | Ceasar dressing

    • Lucullus

      19,75

      Thaise dressing | ossenhaaspuntjes | gamba’s | roze garnaaltjes

    • Carpaccio

      19,75

      ossenhaas carpaccio | Parmezaanse kaas | pittenmix | truffelmayonaise

    • Bijgerechten

    • Huisgemaakte Friet

      5,75
    • Franse frietjes

      4,75
    • Frisse salade

      4,25
    • Verrassingsmenu

      Laat u verrassen door onze keukenbrigade

    • 3 gangen chefsmenu

      36,00
    • 4 gangen chefsmenu

      44,00
    • 5 gangen chefsmenu

      52,50
    • 6 gangen chefsmenu

      57,00
    • Voor de Kinderen

    • Voor de kleintjes hebben wij in overleg met een van onze collega’s genoeg te bieden, kortom voor ieder wat wils.

    • Hoofdgerechten

    • Saté van Kip

      19,25

      gefrituurde uitjes | Atjar | kroepoek | satésaus

    • Jules Verne Burger

      20,50

      cheddar kaas | spek | uienchutney | Franse friet

    • Rundersteak (200 gram)

      22,50

      gorgonzola saus

    • Kalfs Ribeye

      24,75

      zoete aardappeltaartje | kalfsjus

    • Mixed Grill

      27,50

      kruidenboter | gegrilde groenten

    • Tournedos (220 gram)

      27,50

      aardappeltaartje | haricot verts | rode wijnsaus

    • Lamsrack

      32,50

      groene asperges | kruidenkorst | tijmjus

    • Zalmfilet

      20,50

      spaghetti | spinazie roomsaus

    • Kabeljauwfilet

      19,50

      zeekraal | gepofte tomaatjes | saffraansaus

    • Hele Dorade

      22,50

      dille | citroen | knoflookolie

    • Proeverij van vis

      28,25

      verrassing van de chef

    • Vegetarische hoofdgerechten

    • Risotto

      18,50

      tomaat | rode ui | basilicum | gegrilde groenten | Parmazaanse kaas | rucola | olijfolie

    • Frittata

      16,50

      rode biet | broccoli | tomaat | rode ui | paprikasaus

    • Spaghetti

      16,50

      geitenkaas | spinazie | cherry tomaat | walnoten | pesto roomsaus

    • Desserts

    • Dame Blanche

      8,25

      vanille-ijs | slagroom | chocoladesaus

    • Nougat Parfait

      7,50

      knettersuiker | kaneelcrème | vers rood fruit

    • Chocolade-Karamel Cheesecake

      7,50

      witte chocolademousse | frambozen | karamelsaus

    • Frambozen Bavarois

      7,50

      notencrumble | vanillecrème | couilis | frambozen

    • Tiramisu

      8,50

      amaretto | cacao

    • Kaasplankje

      9,25

      3 Europese kaassoorten | vijgen-notenbrood | appelstroop

    • Kaasplankje

      14,75

      5 Europese kaassoorten | vijgen-notenbrood | appelstroop

x