Dinerkaart
Dinerkaart
Voorgerechten
Broodplankje
5,25Diverse tapenades
Rundercarpaccio
11,50Old Amsterdam kaas | pittenmix | mosterddressing
Vitello Tonnato
10,75Gefrituurde kappertjes | tonijn mayonaise | roze peper
Tonijncarpaccio
13,50Komkommer | dille | wasabi crème | wakame | sojasaus | sesamzaad | bietenscheuten
Rode bieten mousse
9,25Doperwtenpuree | gekarameliseerde pecannoten | geitenkaas mousse
Hele gamba’s (3 stuks)
11,75Paksoi | taugé | lente-ui | knoflookolie
Parel couscous
9,50Zoete aardappel | noten | tzatziki | veldsla | granaatappelpitten
Graved lax
12,25Zalm | foreleitjes | bieten mayonaise | limoen crème
Pomodori soep
6,75Met pesto
Tom Ka Kai soep
7,50Pulled chicken | paksoi | bosui
Vegetarische hoofdgerechten
Gevulde burrito
18,50Vegetarisch gehakt | bonenmix | mais | rode ui | guacamole | tomatensalsa
Groentelasagne
18,50Broccoli | paprika | courgette | aubergine | tomaat basilicumsaus
Maaltijdsalades
Carpaccio
14,75Old Amsterdam kaas | pittenmix | mosterddressing
Lucullus
17,25Thaise dressing | ossenhaaspuntjes | gamba’s | roze garnaaltjes
Verrassingsmenu
Laat u verrassen door onze keukenbrigade
3 gangen chefsmenu
30,004 gangen chefsmenu
37,505 gangen chefsmenu
45,006 gangen chefsmenu
52,50
Voor de Kinderen
Voor de kleintjes hebben wij in overleg met een van onze collega’s genoeg te bieden, kortom voor ieder wat wils.
Hoofdgerechten
Saté
19,75Gemarineerde kippendij | gefrituurde uitjes | atjar | kroepoek
Gegrilde Rundersteak
21,50Ratatouille | peperroomsaus
Zalmfilet
23,50Spinazie taartje | dille citroen vinaigrette
Jules Verne Burger
18,75Augurk | tomaat | rode ui | champignons | gebakken ei
Penne Arrabiata
22,75Ossenhaaspuntjes | bosui | tomatensaus
Makreelfilet
19,75Rösti van zoete aardappel | licht pikante sambal ketjap saus
Kabeljauwfilet
23,50Zeekraal | tomaat kappertjessaus
Dry aged vlees
Bij dry ageing wordt vlees voor langere tijd – variërend van 21 tot 120 dagen – bewaard in een ruimte waar de luchtvochtigheid, luchtcirculatie en temperatuur streng worden gecontroleerd. Bij ons kunt u dit proces zien in onze dry aged kast. Tijdens het rijpingsproces verdampt het vocht uit het vlees, waardoor het een geconcentreerde smaak krijgt. Ook wordt het spierweefsel langzaam afgebroken door de van nature aanwezige enzymen in het vlees. Dit maakt dit speciale vlees zo lekker mals.
Runder entrecote
31,75+/- 400 gram
Runder ribeye
36,50+/- 300 gram
Tomahawk - om te delen
87,50+/- 1.100 gram
Onze dry aged vlees wordt geserveerd met gepofte tros tomaten, gegrilde groentes, kruidenboter, chimichurri en huisgemaakte friet.
Bijgerechten
Huisgemaakte frieten
4,00Franse frietjes
3,50Frisse salade
2,50
Desserts
Dame blanche
7,00Vanille-ijs | chocoladesaus
Oreo tiramisu
8,75Baileys | vanille-ijs
Tartelinni van lemon curd
7,75Vanille crème | rood fruit coulis
Milkshake van fruit
8,00Slagroom | fruit | chocolade garnituur
Kaasplankje
8,503 Europese kaassoorten | vijgen-noten brood | appelstroop
Kaasplankje
13,505 Europese kaassoorten | vijgen-noten brood | appelstroop
Voor de liefhebbers hebben wij verschillende soorten port en dessert wijnen in huis