MAANDMENU

NOVEMBER - 5 GANGEN - €25,-

Rilette van gerookte makreel met tonijnsalade op brioche toast en dille yoghurt dressing

of

Dun gesneden Parmaham, dadels, zoetzuur van zilver ui en krentjes

of

Rode bieten carpaccio met geitenkaas, perzik en balsamico vinaigrette

*****

Romige bospaddenstoelensoep met bos ui

*****

Gebakken eendenborst met witlof en saus van sinaasappel

of

Vega lasagne met courgette, aubergine, rode ui en spinazie

*****

Gebakken heekfilet met seizoen groenten en een tomaat basilicum saus

of

Wildzwijn medaillons met zuurkool en een saus van cranberries

of

Zoete punt paprika gevuld couscous, groenten, rucola, Parmezaanse kaas en een zachte paprikasaus

*****

Wortelnotentaart met Karamel ijs en vanillesaus

-

€25,-

 

Heeft u zin in een heerlijke avond?

Reserveer hier