Voorgerechten

Jules Eendje

maandag 5 oktober 2020

Jules Eendje 13,00 Gerookte eendenborst | rilette van eend | gekonfijte eendenboutje | frambozendressing

Lees verder

Hele gamba’s (3 stuks)

vrijdag 10 mei 2019

Hele gamba’s (3 stuks) 10,75 Paksoi | taugé | lente-ui | knoflookolie

Lees verder

Pomodori soep

vrijdag 10 mei 2019

Pomodori soep 6,50 Met pesto

Lees verder

Vis carpaccio

vrijdag 10 mei 2019

Vis carpaccio 11,50 Rivierkreeft | kapperappels | saffraan mayonaise

Lees verder

Pompoensoep

vrijdag 10 mei 2019

Pompoensoep 7,25 Julienne van chorizo

Lees verder

Tonijn proeverij

vrijdag 19 oktober 2018

Tonijn proeverij 12,50 Geschroeide tonijn | sashimi | tartaar | wakame | sesamzaadjes | soja saus |wasabi

Lees verder

Herfstsalade

vrijdag 19 oktober 2018

Herfstsalade 9.75 Noten sla | gebakken paddenstoelen | geitenkaas | noten | peer | notendressing

Lees verder

Coquille en Vongole

vrijdag 19 oktober 2018

Coquille en Vongole 13,75 Doperwtenpuree | kreeftensaus

Lees verder

Champignons Dordogne

woensdag 3 oktober 2018

Champignons Dordogne 8,00 Veluwse Schavuyt bierbeslag | truffelmayonaise | knoflook aioli

Lees verder

Rundercarpaccio

woensdag 3 oktober 2018

Rundercarpaccio 11,00 Old Amsterdam kaas | pittenmix | mosterddressing

Lees verder