Hoofdgerechten

Eendenborstfilet

dinsdag 2 augustus 2022

Eendenborstfilet 22,50 witlof | sinaasappel-kumquat saus

Lees verder

Rundersteak (200 gram)

dinsdag 2 augustus 2022

Rundersteak (200 gram) 23,50 champignons | spek | knoflookjus

Lees verder

Tournedos (220 gram)

vrijdag 10 mei 2019

Tournedos (220 gram) 29,50 aardappeltaartje | haricot verts | truffeljus

Lees verder

Zalmfilet

vrijdag 10 mei 2019

Zalmfilet 24,75 quiche van spinazie en rode ui | dille beurre blanc

Lees verder

Runder Ribeye (220 gram)

vrijdag 19 oktober 2018

Runder Ribeye (220 gram) 24,50 gegrilde groente | rode wijnsaus

Lees verder

Heilbotfilet

woensdag 3 oktober 2018

Heilbotfilet 22,50 bospeen | seizoensgroenten | kreeftensaus

Lees verder

Proeverij van vis

woensdag 3 oktober 2018

Proeverij van vis 28,25 verrassing van de chef

Lees verder

Jules Verne Burger

woensdag 3 oktober 2018

Jules Verne Burger 20,50 jalapeño | cheddar kaas | spek | uienchutney | Franse friet

Lees verder

Tonijn

woensdag 3 oktober 2018

Tonijn 25,50 zwarte pasta | Spaanse peperolie

Lees verder

Saté van Kip

woensdag 3 oktober 2018

Saté van Kip 19,25 gemarineerde kippendijen | gefrituurde uitjes | Atjar | kroepoek | satésaus

Lees verder