Jules Verne Salades

Onderstaande gerechten worden geserveerd met brood, aioli & boter.

Roergebakken gamba’s

woensdag 10 oktober

Roergebakken gamba’s 11,50 bosui, taugé, champignons en Thaise dressing

Lees verder

Geitenkaas uit de oven

woensdag 10 oktober

Geitenkaas uit de oven 9,90 met verse spinazie, dadels, walnoten en honing

Lees verder

Gerookte zalm

woensdag 10 oktober

Gerookte zalm 12,75 met rode ui ringen, groene olijven, kappertjes en dille yoghurt dressing

Lees verder

Carpaccio

woensdag 10 oktober

Carpaccio 11,75 met old Amsterdam, pijnboompitten, mosterd dressing en zon gedroogde tomaten

Lees verder

Gerookte kipfilet

woensdag 10 oktober

Gerookte kipfilet 9,75 Met zon gedroogde tomaatjes, old Amsterdam en kerrymayonaise

Lees verder

Lucullus

woensdag 10 oktober

Lucullus 16,75 Roergebakken gamba’s, ossenhaaspuntjes, roze garnaaltjes, Thaise dressing

Lees verder