Dinerkaart

Dinerkaart

    • Voorgerechten

    • Broodplankje

      6,75

      Diverse tapenades

    • Carpaccio van Ossenhaas

      15,50

      Parmezaanse kaas | pittenmix | truffelmayonaise

    • Gerookte eendenborst

      16,25

      Gemarineerde sjalot | vijgen | walnoten dressing

    • Tonijn tataki

      15,75

      Loempia van tonijn | Wakamè | soja | sesam | mierikswortel crème

    • Zalm tartaar

      16,50

      Gepocheerde ei | gemarineerde gamba | veldsla | dille crème

    • Gegrilde tofu

      9,50

      Gele en rode biet | noten | limoenkruiden olie

    • Gamba’s van de bakplaat

      14,75

      Zwarte pasta | kreeftensaus

    • Geroosterde paprika humus

      8,50

      Toast | olijven | noten

    • Pomodori soep

      6,75

      Pesto

    • Pompoensoep

      7,50

      Knoflookkruiden croutons

    • Vegetarische hoofdgerechten

    • Paddenstoelen risotto

      18,50

      Gegrilde groenten | rucola | Parmezaanse kaas | truffelolie

    • Quiche

      18,50

      Pompoen | spinazie | rode ui | geitenkaas | gepofte tomaatjes | olijfolie

    • Maaltijdsalades

    • Carpaccio van ossenhaas

      17,50

      Parmezaanse kaas | pittenmix | truffelmayonaise

    • Lucullus

      18,75

      Thaise dressing | ossenhaaspuntjes | gamba’s | roze garnaaltjes

    • Verrassingsmenu

      Laat u verrassen door onze keukenbrigade

    • 3 gangen chefsmenu

      32,50
    • 4 gangen chefsmenu

      40,00
    • 5 gangen chefsmenu

      47,50
    • 6 gangen chefsmenu

      55,00
    • Voor de Kinderen

    • Voor de kleintjes hebben wij in overleg met een van onze collega’s genoeg te bieden, kortom voor ieder wat wils.

    • Hoofdgerechten

    • Saté

      19,25

      Gemarineerde kippendijen | gefrituurde uitjes | atjar | kroepoek

    • Mixed grill

      27,25

      Kruidenboter | gepofte tomaatjes | gegrilde groenten

    • Jules Verne Burger

      19,75

      Jalapeño | Cheddar kaas | spek | rode uienchutney | Franse frietjes

    • Zalmfilet

      24,75

      Spinazietaartje | trostomaatjes | pesto roomsaus

    • Heilbotfilet

      22,50

      Haricot verts | peultjes | kreeftensaus

    • Zeebaarsfilet

      18,50

      Zeekraal | venkel | riesling beurre blanc

    • T-bone steak (+/- 500 gram)

      32,50

      Chimichurie | rösti van zoete aardappel

    • Eendenborstfilet & boutje

      21,50

      Zuurkoolstrudel | kumquats | sinaasappel tijmsaus

    • Rundersteak

      21,50

      Champignons | spek | rode wijnsaus

    • Tournedos

      27,50

      Aardappelpuree | Haricot verts | truffeljus

    • Proeverij van vis, schaal- en schelpdieren

      27,25
    • Bijgerechten

    • Rozeval aardappelen

      4,75
    • Franse frietjes

      4,50
    • Frisse salade

      3,75
    • Desserts

    • Biscuit

      8,75

      Merengue | gekarameliseerde peer | karamelsaus

    • Huisgemaakte wafel

      9,25

      Warme kersen | vanille-ijs

    • Chocoladetaartje

      8,50

      Witte chocolademousse | chocoladesaus | noten

    • Tiramisu

      9,25

      Bosvruchten compote | cacao

    • Kaasplankje

      9,25

      3 Europese kaassoorten | vijgen-noten brood | appelstroop

    • Kaasplankje

      14,75

      5 Europese kaassoorten | vijgen-noten brood | appelstroop

    • Voor de liefhebbers hebben wij verschillende soorten port en dessert wijnen in huis

x